Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fortnite γιορτάζει τη Star Wars Day με ενδυμασίες και lightsabers

*
Αντικείμενα του Star Wars επανέρχονται στο Fortnite για δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η Epic Games. Έτσι, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια σειρά από ενδυμασίες και lightsabers, με αφορμή τους εορτασμούς για τη Star Wars Day. Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα από τις 4 έως και τις 17 Μαΐου 2022. Μάλιστα στο item shop του παιχνιδιού θα υπάρχουν όλες οι ενδυμασίες από το Star Wars που δεν προσφέρθηκαν ως μέρος κάποιου Battle Pass. Πρόκειται για εκείνες των Boba Fett, Fennec Shand, Finn, Imperial Stormtrooper, Krrsantan, Kylo Ren, Rey, Sith Trooper και Zorii Bliss.



Τα lightsabers θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερεις παραλλαγές. Το πράσινο του Luke Skywalker, το κόκκινο του Kylo Ren και το ροζ του Mace Windu θα υπάρχουν στο νησί. Θα υπάρχει και ένα μπλε, όμως αυτή τη φορά θα ανήκει στον Obi Wan Kenobi.

Στο παιχνίδι θα προστεθεί και το E-11 Blaster Rifle, που οι παίκτες θα μπορούν να βρουν σε σεντούκια αλλά και στο έδαφος. Ακόμα, στο Stormtrooper checkpoint θα μπορούν να ανταλλάξουν Bars για ένα Blaster.

Ως τις 17 Μαΐου θα είναι ενεργοποιημένα νέα Star Wars quests. Οι ανταμοιβές για κάθε quest περιλαμβάνουν XP και όσοι ολοκληρώσουν πέντε θα λάβουν ως δώρο ένα Empire Banner.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*